Jassen
Shirts
Werkbroeken


Doordat wij zelf beschikken over eigen zeefdruk en borduurmachines zijn wij in staat om uw kleding snel te voorzien van  uw bedrijfslogo / tekst. Dit kunnen wij d.m.v. onderstaande technieken:
- Zeefdruk
- Borduren
- Transferdruk
 
Zeefdruk:
Van uw logo worden eerst films gemaakt (per kleur dient een film gemaakt te worden). Van deze films worden  sjablonen gemaakt, de zeeframen. Deze worden belicht door UV licht waarna de onbelichte delen worden weggespoeld van het gaas. Het te drukken product wordt vlak neergelegd onder het zeefraam, waarna met behulp van een rakel de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht. Zeefdruk wordt over het algemeen toegepast bij t-shirts, polo's, sweaters, aanstekers, pennen, paraplu's.
 
Voordelen:
- Relatief lage drukkosten
- Geen prijsverschil tussen verschillende opdrukformaten
 
Nadelen:
- Herhalingskosten
- Per kleur dient een film gemaakt te worden

Borduren:
Uw logo/tekst wordt omgezet naar een digitale borduurkaart. Soms is het niet mogelijk om uw logo 1 op 1 te borduren. Bijvoorbeeld dienen letters en cijfers voor de leesbaarheid een minimale hoogte te hebben van 5mm. Uw logo/tekst wordt per computergestuurde machine op het product gestikt. Borduren wordt veelal gedaan bij o.a. fleecejacks, caps, handdoeken, jassen, bodywarmers.
 
Voordelen:
- Geen herhalingskosten
- tot 4 kleuren geen toeslag
- voor diverse artikelen te gebruiken (tassen, handdoek enz.)
 
Nadelen:
- Relatief hoge opstartkosten
- Lastig met kleine tekstjes
- Groot logo relatief duur t.o.v. zeefdruk

Transferdruk:
Deze techniek wordt over het algemeen toegepast op textiel als directe zeefdruk niet mogelijk is. Er wordt gezeefdrukt in spiegelbeeld op een speciaal papier. Deze transfer wordt met een hittepers op het product aangebracht. Transferdruk is uitermate geschikt om in één keer een aantal logo's te kopen (tegen een lage prijs) en deze op afroep te gebruiken. Deze techniek wordt o.a. gebruikt voor tassen, rugtassen, t-shirt, sweaters enz.

Voordelen:
- Geen opstartkosten
- Relatief lage drukkosten
 
Nadelen:
- Groot logo relatief duur t.o.v. zeefdruk
- een minimale afname